Connect with us

Nieuws.org

Islamistische Staat verbrandt twee Turkse militairen levend


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


WTF

Islamistische Staat verbrandt twee Turkse militairen levend

Schokkende video! Ga niet kijken als je er niet tegen kan. In de onderstaande video dat ruim 19 minuten duurt met allerlei propaganda van ISIS zijn er beelden te zien hoe twee Turkse militairen levend worden verbrandt. De twee mannen zitten vast aan een ijzeren ketting, de kettingen zijn ingesmeerd met een vloeibare brandstof, een lopend vuurtje gaat via de kettingen naar de twee mannen en opeens vatten ook hun kleren in korte tijd vlam.

Meer in WTF

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top