Het laatste nieuws uit diverse bronnen van de sociale media

Mogelijk een pikante video van Patricia Paay gelekt

in WTF bij

Een account op Twitter heeft mogelijk een seksvideo van Diva Patricia Paay gelekt, het is niet zeker of de persoon in de video ook echt Patricia is of een ander persoon. Sinds vorige week wordt Patricia afgeperst door een onbekende, al zegt de Paay dat zij wel vermoedelijk weet wie de persoon is en momenteel samenwerkt met de politie, om de chantage met video`s en foto`s te stoppen. Nu een onbekende een filmpje gelekt heeft op het internet, wordt op diverse websites de pikante materiaal massaal gedeeld op de sociale media. In de video is te zien, hoe een oudere dame hoe blote borsten toont, op het eerste geschikt lijkt het op een blowjob, maar er wordt een golden shower gedaan. Golden shower is plassen in het gezicht of op het lichaam door een ander persoon. Wilt je oordelen of de dame in de video echt Patricia Paay is, dan kun je hier kijken, maar het is wel NSFW, dus je bent gewaarschuwd!

Laatste artikelen WTF

Straatgevecht

Je kunt maar beter naar je ouders luisteren als ze je vertellen

Overstroming in Peru

Indrukwekkende overstromingen verwoesten Peru! Hier wordt een man met zijn wagen volledig

Broodje kaas

Wow, wat een bom vol calorieën! Deze burger met spek en kaas
Ga naar boven!