Het laatste nieuws uit diverse bronnen van de sociale media

Mogelijk een pikante video van Patricia Paay gelekt

in WTF bij

Een account op Twitter heeft mogelijk een seksvideo van Diva Patricia Paay gelekt, het is niet zeker of de persoon in de video ook echt Patricia is of een ander persoon. Sinds vorige week wordt Patricia afgeperst door een onbekende, al zegt de Paay dat zij wel vermoedelijk weet wie de persoon is en momenteel samenwerkt met de politie, om de chantage met video`s en foto`s te stoppen. Nu een onbekende een filmpje gelekt heeft op het internet, wordt op diverse websites de pikante materiaal massaal gedeeld op de sociale media. In de video is te zien, hoe een oudere dame hoe blote borsten toont, op het eerste geschikt lijkt het op een blowjob, maar er wordt een golden shower gedaan. Golden shower is plassen in het gezicht of op het lichaam door een ander persoon. Wilt je oordelen of de dame in de video echt Patricia Paay is, dan kun je hier kijken, maar het is wel NSFW, dus je bent gewaarschuwd!

Laatste artikelen WTF

Massale valpartij

Tijdens de tweede rond van de Moto 3 French Grand Prix vond

Arm cycloopgeitje

Arm diertje! Deze geit werd met maar één oog geboren en dan

Gigantische larve

De Herculeskever heeft zijn naam niet gestolen. Niet alleen de kever is

Beer in bikepark

Is dat even schrikken. Deze mountainbikers rijden in het bikepark van Malino
Ga naar boven!