Het laatste nieuws uit diverse bronnen van de sociale media

Oostenrijkse politie pakt namaak-Hitler op

in Buitenland/Nieuws bij

BRAUNAU AM INN – De Oostenrijkse politie heeft in Braunau am Inn een 25-jarige man aangehouden die zich volledig had uitgedost als Adolf Hitler. De man had zich onder meer nadrukkelijk laten zien bij het geboortehuis van de latere Duitse dictator.

De namaak-Hitler verbleef ook enige tijd in een boekhandel waar hij in tijdschriften over de Tweede Wereldoorlog bladerde. In een bar in Braunau had hij zich voorgesteld als Harald Hitler. Hij had het bekende Hitlersnorretje, droeg zijn kapsel hetzelfde en had een kostuum aan zoals Hitler dat droeg.

De politie benadrukte dat de opgepakte man precies wist wat hij deed en dat zijn uitmonstering niets te maken had met het naderende carnaval.

Laatste artikelen Buitenland

Waarom Barrow bestaat

Barrow… het meest noordelijke stadje van Amerika. Waarom is Barrow er eigenlijk

Brand in flatgebouw

Tientallen brandweermannen waren gisteren druk in de weer om een brandend flatgebouw
Ga naar boven!