Het laatste nieuws uit diverse bronnen van de sociale media

Bruiloftsstoet blokkeert snelweg bij Hannover

in Buitenland/Nieuws bij

HANNOVER – Automobilisten moesten zondag vol in de remmen toen dertien auto’s van een bruiloftsstoet ineens de A2 bij Hannover blokkeerden. En tot hun grote verbazing stopte de stoet niet alleen, maar werd er ook uitbundig gedanst op de drie rijbanen. Ook werd er gefilmd en werden er foto’s genomen.

Boze automobilisten belden de politie. Toen deze poolshoogte kwam nemen, hadden de feestgangers de snelweg verlaten. Hun feeststemming verdween als sneeuw voor de zon toen zij door de politie op het matje werden geroepen. Al snel werd de groep agressief en moest de politie versterking oproepen. De dertien bestuurders werden op de bon geslingerd voor gevaarlijk rijgedrag.

Laatste artikelen Buitenland

Waarom Barrow bestaat

Barrow… het meest noordelijke stadje van Amerika. Waarom is Barrow er eigenlijk
Ga naar boven!