Het laatste nieuws uit diverse bronnen van de sociale media

Marine onderschept 700 kilo cocaïne

in Buitenland/Nieuws bij

DEN HAAG (ANP) – Het marineschip Zr. Ms. Van Amstel heeft in het Caribisch gebied in korte tijd twee drugstransporten onderschept van in totaal bijna 700 kilo cocaïne. Dat heeft het ministerie van Defensie dinsdag bekendgemaakt.

De Van Amstel voert antidrugsoperaties uit in het Caribisch gebied. Onlangs werden volgens het ministerie kort achter elkaar twee smokkelboten ontdekt. De NH-90-boordhelikopter werd ingezet en een team van de Amerikaanse kustwacht ging met de snelle motorboten van de Van Amstel aan boord van de drugsboten.

De opvarenden werden aangehouden en overgedragen aan de Amerikaanse kustwacht.

Laatste artikelen Buitenland

Waarom Barrow bestaat

Barrow… het meest noordelijke stadje van Amerika. Waarom is Barrow er eigenlijk
Ga naar boven!