Connect with us

Nieuws.org

Politie zoekt bomenswaffelaar in Barendrecht


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Binnenland

Politie zoekt bomenswaffelaar in Barendrecht

BARENDRECHT – De politie is vrijdagmiddag in Barendrecht een zoektocht begonnen naar een man die bomen knuffelen kennelijk niet ver genoeg vond gaan. Gehuld in slechts een T-shirt was hij volgens mensen die de politie belden bomen aan het ‘swaffelen’. Hij deed dat in de omgeving van het Kilpad en de Middelweg.

Swaffelen betekent met het mannelijk geslachtsdeel ergens tegenaan tikken. Beoefenaars doen dat bijvoorbeeld uit opwinding, balorigheid of om te choqueren. Over het motief van de gezochte man is nog niets bekend.

In 2008 werd de term swaffelen verkozen tot woord van het jaar.

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Binnenland

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top