Het laatste nieuws uit diverse bronnen van de sociale media

politie logo

Wijkagent Leiden achtervolgt zichzelf

in Binnenland/Nieuws bij

LEIDEN – Een wijkagent in Leiden dacht een fietsendief op het spoor te zijn. Een lokfiets kwam in beweging, precies waar hij was, en een busje reed langs. Hij volgde het busje, denkend dat er een gestolen fiets achterin zat. Maar toen het busje langs de kant van de weg was gezet, bleek er geen fiets in te zitten. Die stond achterin zijn eigen politiebus, ontdekte de agent uiteindelijk.

Volgens de politie in Leiden had de agent besloten een keer niet te gaan fietsen. In plaats daarvan pakte hij snel de politiebus. Tijdens de rit hoorde hij vanuit de meldkamer dat de lokfiets bij hem in de buurt was. Het GPS-signaal van de fiets klopte precies met de route die het busje voor hem reed. Uiteindelijk bleek echter dat het de route van de agent zelf was.

politie logo
2015-01-22 12:54:29 GRONINGEN – Politielogo op het operationeel uniform van een agent. Politie, politieagent. ANP XTRA KOEN VAN WEEL

Laatste artikelen Binnenland

Trouw aan Hitler

Dick is iemand die vroeger naar een elitaire Duitse school ging en
Ga naar boven!