Connect with us

Nieuws.org

Tuktuk met slakkengangetje over A7

Binnenland

Tuktuk met slakkengangetje over A7

MIDDENBEEMSTER – De politie heeft een 47-jarige Amsterdammer van de weg gehaald die met een slakkengangetje in een tuktuk over de A7 reed. Volgens de politie reed hij 40 kilometer per uur op de snelweg.

Politiemensen wachtten de tuktuk op na een telefoontje van een oplettende weggebruiker die het voertuig woensdagavond slingerend de afslag naar Purmerend zag nemen. Volgens de politie hing er een sterke wietlucht rond het voertuigje en maakte de bestuurder een dronken indruk.

De Amsterdammer is meegenomen naar het politiebureau voor een bloedproef. Daaruit moet blijken hoeveel de man heeft gedronken en of hij drugs heeft gebruikt.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Meer in Binnenland

Trending op Nieuws.org

Facebook

Nieuws
Sport
babes
WTF
cool
humor
films
To Top