Connect with us

Nieuws.org

‘Oplaadbare spinner kan in brand vliegen’

Nieuws

‘Oplaadbare spinner kan in brand vliegen’

DEN HAAG (ANP) – Wie een oplaadbare fidget spinner heeft, moet extra opletten tijdens het opladen. Het speelgoed kan vlam vatten. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, onder verwijzing naar berichten in Amerikaanse media.

In twee gevallen in de Amerikaanse staten Michigan en Alabama vlogen spinners tijdens het opladen in brand.

Het gaat om spinners die via Bluetooth verbinding kunnen maken met mobiele telefoons om muziek af te spelen. ,,Misschien verstandig om hem in de gaten te houden tijdens opladen. Hou brandbare spullen uit de buurt”, adviseert de NVWA.

Continue Reading

Lees meer in categorie: Nieuws

Trending op Nieuws.org

Facebook

Nieuws
Sport
babes
WTF
cool
humor
films
To Top
Advertisment ad adsense adlogger