Connect with us

Nieuws.org

Nieuwe James Bond film mogelijk in 2019


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Films

Nieuwe James Bond film mogelijk in 2019

Daniel Craig als James Bond
In 2018 wordt er begin gemaakt met de nieuwe James Bond film. Daniel Craig blijft agent 007 en Cara Delevingne wordt mogelijke de nieuwe Bondgirl. Het is nog niet bevestigd, maar de film gaat mogelijk ‘Shatterhand’ heten aldus Engelse The Mirror.

De film wordt gebaseerd op het boek van Raymond Benson, de schrijver had al eerder titels geleverd voor Bondfilms zoals Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough en Die Another Day. Het is nog niet bekend wie de boeman gaat spelen, maar mogelijk doen Christoph Waltz en Dave Batista opnieuw mee en de regie is weer in de handen van Sam Mendes en de filmopnames worden gedaan in de landen van Kroatië, Frankrijk en Japan.

Foto via Wikipedia.

Meer in Films

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top