Connect with us

Nieuws.org

De man achter Playboy overleden. Hugh Hefner werd 91 jaar oud


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Nieuws

De man achter Playboy overleden. Hugh Hefner werd 91 jaar oud

Madame Tusauds Las Vegas. Hugh Hefner in zijn The Manison. Foto credits: Flickr.

Playboy-magnaat Hugh Hefner is afgelopen nacht overleden, de extravagante man werd 91 jaar oud. De oprichten van blootblad Playboy overleed op zijn geliefd plek, The Playboy Mansion in Los Angeles een natuurlijke dood. In 1953 richtte Hefner Playboy op, onder zijn leiding werd het blootblad in meer dan 180 landen verkocht. Hugh Hefner had één wens, hij wou namelijk begraven worden naast het graf van Marilyn Monroe. De playmate Marilyn Monroe was de eerste vrouw op de cover van Playboy in 1953.

Meer in Nieuws

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top