Connect with us

Nieuws.org

Zelfmoordpoging opgenomen bij Niagara watervallen


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


WTF

Zelfmoordpoging opgenomen bij Niagara watervallen

Er is een video opgedoken op Youtube. Het doet misschien een beetje luguber aan. Het betreft zelfmoord van een man, hij laat zich met de stroming gaan naar de wereldberoemde watervallen van Niagara. Een zelfmoord vanaf ‘Horseshoes falls’ is niet uniek, sinds 1850 zijn er in de beroemde Niagara-watervallen meer dan 5000 doden gevallen, merendeel door zelfmoorden. De hoogste punt van Niagara waterval is 53 meter, maar je dondert wel met 110 kilometer per uur naar beneden met een flinke hoeveelheid water.

Meer in WTF

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top