Connect with us

Nieuws.org

Agressieve man kan zich niet beheersen op straat


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


WTF

Agressieve man kan zich niet beheersen op straat

Een avondje op stap kan gezellig zijn maar als je teveel op hebt en in niet zo goeie bui bent dan kan je beetje agressief worden. De boze man komt een andere man op straat tegen en slaat de telefoon uit diens handen en schreeuwt de hele straat wakker, doet agressief en schreeuwt hele tijd ‘bitch”. Enfin, de andere man bleef rustig en probeert de agressieve man te bedaren, maar toen dat niet werkte verkocht hij een paar flinke tikken tegen de kokosnoot van de agressieve zatlap.

Meer in WTF

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top