Connect with us

Nieuws.org

Gewelddadige man gooit ruiten in van Joods restaurant in Amsterdam


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Nieuws

Gewelddadige man gooit ruiten in van Joods restaurant in Amsterdam

Donderdagochtend heeft een man met een Palestina-sjaal ruiten en andere spullen vernield van een Joodse restaurant aan Amstelveenseweg in Amsterdam. De gealarmeerde agenten kwamen poolshoogte nemen bij het restaurant en troffen een gewelddadige man aan. De man gooide de ruiten in en greep een vlag van Israël en riep volgens een getuige in de buurt ‘Palestina en Allahu akbar’. De agenten grepen niet direct in, totdat de situatie voor hen duidelijk was, werd de man gevloerd en in boeien geslagen. Bekijk de video.

Meer in Nieuws

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top