Connect with us

Nieuws.org

Online sofa verkopen, stuur blootfoto mee!


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Achterklap

Online sofa verkopen, stuur blootfoto mee!

Is het nou een blunder of geniaal? Je probeert een sofa te verkopen voor drie honderd pond via online media zoals Twitter of Facebook, en je stuurt behalve de foto’s van sofa ook een selfie van eigen ontblote borsten. We weten niet of de jongedame in kwestie de verkoop expres extra pikant heeft gemaakt met haar selfie, maar ze kreeg wel gegarandeerd veel aandacht voor haar sofa. De vrouw in kwestie zegt zich dood te schamen, maar de geïnteresseerden in de sofa konden de foto wel appreciëren. Wel kan de vrouw zeggen dat de sofa verkocht is! Vinden we fijn voor haar.

Meer in Achterklap

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top