Connect with us

Nieuws.org

Stranger Things seizoen drie komt er aan!


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Films

Stranger Things seizoen drie komt er aan!

De gebroeders Matt en Ross Duffer hebben bekend gemaakt tijdens een interview dat ook seizoen 3 van de populaire Netflix-serie Stranger Things komt. Seizien drie komt waarschijnlijk eind 2018 op de streamwebsite van Netflix en wordt misschien gecombineerd met seizoen vier om de productie te versnellen. Want de hoofdrolspelers van de serie Mike, Eleven, Dustin, Lucas en Nancy zitten in de puberteit en groeien dus snel. Straks zijn ze te oud voor seizoen vier als de productie niet gecombineerd werd. Wat het verhaal wordt is nog niet bekend, de schrijvers zijn druk bezig.

Meer in Films

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top