Connect with us

Nieuws.org

Bizar auto-ongeluk door dronken klootzak. Vrouw gelanceerd.


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


WTF

Bizar auto-ongeluk door dronken klootzak. Vrouw gelanceerd.

Breña, Peru. Een wtf video van de dag. Drie dagen geleden werd een vrouw gelanceerd door een dronken man in de auto. De man raakte controle kwijt over het stuur, stak weg ver en schepte een vrouw op de stoep. Op de videobeelden hieronder zie de vrouw gelanceerd worden, ga dan ook niet kijken als je er niet tegen kan. Maar boven wonder heeft de vrouw het ongeluk overleefd. De man probeerde nog een passagiers verwisseling te doen met een bijrijder in de auto.

Meer in WTF

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top