Connect with us

Nieuws.org

The Cranberries zangeres Dolores O’Riordan overleden


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Nieuws

The Cranberries zangeres Dolores O’Riordan overleden

Dolores O’Riordan is maandagmiddag plotseling overleden, ze was in Londen voor de opnames voor een nieuwe clip. The Cranberries zangeres werd 46 jaar oud. Het management van The Cranberries heeft haar overlijden bevestigd, maar tast nog in de duister waaraan Dolores is overleden. De vrouw uit Ierland had al een lange tijd last van haar rug en nam daarom pijnstillers tegen de pijn. Dolores O’Riordan laat haar man en drie kinderen achter.

Laatste foto op twitteraccount van Dolores O’Riordan.

Meer in Nieuws

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top