Connect with us

Nieuws.org

“Dood geschoten hert leefde nog” Oostvaardersplassen


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Nieuws

“Dood geschoten hert leefde nog” Oostvaardersplassen

Nogal rumoer bij de Oostvaardersplassen. Terwijl de activisten achter het hek staan zagen zij een parkbeheerder een hert doodschieten. Met een schot door de onderkaak ging het dier niet op slag dood. daarna volgde een tweede schot waardoor het dier uit zijn lijden werd geholpen. Er klommen drie mensen over het hek van Oostvaardersplassen, de politie heeft ze bekeurd. De activisten waren erg woedend om dat het hert voor hun ogen werd doodgeschoten. Bron.

Meer in Nieuws

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top