Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Hyundai Spelersbus Actie!

Nieuws

Hyundai Spelersbus Actie!

Het FIFA WK voetbal 2010 zal dit jaar in Zuid Afrika plaatsvinden. En om onze jongens van het Nederlands elftal eens goed te laten weten dat wij achter hun staan, komt Hyundai (official partner van WK) met een ludieke actie voor iedereen die ook maar een beetje fan is: verzin je eigen slogan, upload deze op de actiewebsite, en het Nederlands elftal zal deze dag in, dag uit lezen. Hoe? Heel simpel, de beste slogan wordt op de spelersbus geplaatst waarmee het elftal door Zuid Afrika zal gaan reizen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt de winnaar ook nog eens een Hyundai i10 cadeau! Ga dus snel naar de website en laat je slogan achter…

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top