Connect with us

Nieuws.org

Turkse supporters bekogelen grensrechter

Sport

Turkse supporters bekogelen grensrechter

In Nederland mogen supporters van de bezoekende club een paar jaartjes niet meer mee als ze ”Hamas, Hamas, Joden aan het gas” scanderen in sommige landen blijft het niet alleen bij verbaal geweld, maar zijn ook scheidsrechters en spelers van de bezoekende club niet veilig op het veld. Bij de wedstrijd in Turkije tussen Diyarbakir en Bursaspor krijgen de grensrechter en een speler van de bezoekende club echt van alles naar hun hoofd toegegooid en zelfs de schilden van ME’ers kunnen geen bescherming bieden.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Sport

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top