Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Pillow Fight Day

Lekker op elkaar in meppen met kussens, dat is wat afgelopen weekend gebeurde tijdens de International Pillow Fight Day. En in Nederland kon je in Den Bosch er ook flink op los meppen, er waren 800 kussens waarmee deelnemers elkaar te grazen konden nemen.

International Pillow Fight Day
In 2008 deden er 26 steden mee aan International Pillow Fight Day, dit jaar waren dit er 70. Wil je ook met kussens los gaan op andere mensen? Chocomel opent t/m 11 april de deuren van 3 heuse kussengevechtwinkels in Amsterdam (Kalverstraat 101), Amstelveen (Binnenhof 37) en Groningen (Guldenstraat 30).

Advertorial

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: