Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Pillow Fight Day

Nieuws

Pillow Fight Day

Lekker op elkaar in meppen met kussens, dat is wat afgelopen weekend gebeurde tijdens de International Pillow Fight Day. En in Nederland kon je in Den Bosch er ook flink op los meppen, er waren 800 kussens waarmee deelnemers elkaar te grazen konden nemen.

International Pillow Fight Day
In 2008 deden er 26 steden mee aan International Pillow Fight Day, dit jaar waren dit er 70. Wil je ook met kussens los gaan op andere mensen? Chocomel opent t/m 11 april de deuren van 3 heuse kussengevechtwinkels in Amsterdam (Kalverstraat 101), Amstelveen (Binnenhof 37) en Groningen (Guldenstraat 30).

Advertorial

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top