Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Freddy Krueger is back


Freddy Krueger is back, op 20 mei gaat de remake van de horror klassier ‘A Nightmare on Elm Street‘ uit 1984 in première. Freddy jaagt op een groep tieners, zolang deze wakker blijven kunnen ze elkaar beschermen en is er niks aan de hand, maar wanneer ze in slaap vallen…
Warner geeft vijf kaarten weg voor degene die in de nacht van 14 op 15 mei tussen 12 uurs s nachts en 8 uur s ochtends wakker blijft en tenminste eens in de twee uur een bericht achter laat op de A Nightmare on Elm Street Facebook pagina.Voor alle fans heeft Warner een Fankit gemaakt; Je vindt de Fankit hier.


Advertorial

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: