Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Inception

De verwachtingen zijn hoog bij de film Inception en dat mag ook wel als je nagaat dat Inception is geregisseerd door Christopher Nolan, die ook The Dark Knight heeft geregisseerd. De film gaat over Dom Cobb (gespeeld door Leonardo DiCaprio), een ervaren dief. Hij steelt geheimen uit het onderbewuste van zijn slachtoffers als zij zich in de droomstaat bevinden. Hierin is hij het beste op zijn vakgebied en dat maakt hem tegelijk een internationale vluchteling. Maar dan krijgt hij een opdracht waarmee hij alles kan recht zetten, echter moet hij daarvoor wel het onmogelijke stelen.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: