Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Commercial

Meespelen in een commercial?

Get Your Face on tv? Upload je foto en deze van vier vrienden via de actiepagina van Hyves en kom op tv! Je kan de foto aanpassen en gemakkelijk plaatsen en vervolgens wordt deze automatisch voor je geplaatst in de nieuwe commercial van Duyvis. Borrelnootjes maker Duyvis wil met deze nieuwe campagne op een ludieke wijze laten zien dat imitatieproducten niet altijd de beste keuze zijn. Neem bijvoorbeeld schoenen van Wike met een loshangende zool en een haperend Bolex horloge, maar sommige dingen kan je niet veranderen, bekijk hier de originele commercial.

Advertorial

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Commercial

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: