Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Get Him To The Greek

Afgelopen weekend was de première van ‘Get Him To The Greek‘ en vanaf 1 juli draait deze film van de producer Judd Apotow van The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up, Funny People ook in de Nederlandse bioscopen. Een stagiair van een platenmaatschappij Aaron Greenberg moet binnen twee dagen een legendarische, maar lastige rocker Aldous Snow zover zien te krijgen dat hij naar Hollywood komt voor een comeback concert in het Greek Theatre in L.A. Maar de Britse rocker is naast een briljante muziekmaker ook een vrouwenjager,die na zijn wilde leven op zoek is naar de zin van het leven. Wanneer hij ontdekt dat zijn ware liefde in Californië woont, wil Aldous nog maar een ding: Haar terugkrijgen.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: