Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Hint & Vind

Sinds begin augustus heeft Red Bull het startsignaal gegeven aan de Hint & Vind Actie. De nieuwe Sugarfree blikjes van Red Bull zijn op de meest onverwachtse en opmerkelijkstee plekken in het land te vinden. De zoektocht naar de blikjes begint op Redbullhintenvind.nl of Facebook waar je cryptische omschrijvingen vind voor het vinden van de verborgen Red Bull Sugarfree packs. Als je al zo geniaal bent dat je deze packs gevonden hebt is er nog één maar, de echte zoektocht begint dan namelijk pas. Dan begint namelijk de zoektocht naar de finale code, een zoektocht met een ingenieuze puzzel waar je Einstein kwaliteiten voor nodig hebt om te kraken. Maar daar krijg je ook wat voor terug, de uiteindelijke winnaar vliegt naar Red Bull events op de meest onmogelijke plaatsen op aarde!

Bekijk hier de commercial

Advertorial

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top