Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

The Last Airbender

Vanaf overmorgen draait de film ‘The Last Airbender‘ in de Nederlandse bioscopen. Het is het eerste deel van de trilogie rond de nieuwe Avatar, Aang (Noah Ringer). Hij leeft in een wereld die verdeeld is in vier verschillende naties: Vuur, Water, Aarde en Wind. Toen Aang hoorde dat hij de nieuwe Avatar was en hij de verantwoordelijkheid kreeg om een dreigende wereldoorlog te voorkomen, vluchtte hij van huis weg op zijn vliegende bizon Appa. Ze kwamen in noodweer terecht, stortten in de oceaan en werden ingevroren in het ijs. Honderd jaar later worden ze gevonden en gewekt door Sokka (Jackson Rathbone) en zijn zus Katara (Nicola Peltz), die tot de Waternatie behoren. Aang krijgt te horen dat de Vuurnatie al tientallen jaren oorlog voert. Hij beseft nu dat hij als uitverkoren Avatar zijn verantwoordelijkheid moet nemen en de Vuurnatie moet verslaan om zo het evenwicht in de wereld te herstellen.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top