Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Creëer je paradijs en ga op wereldreis!

Hoe ontdek je een paradijs dat niemand kent en waar je het lekkerste fruit kan vinden? Met CoolBest Quest for the Best Paradise natuurlijk, deze actie vind je  op Hyves. Op de actiepagina vind je een eigen paradijs met vijf gebieden waarvan je de laatste twee kunt unlocken door middel van de  actiecodes van de CoolBest-verpakkingen. Des te meer gebieden je ontdekt, des te groter de kans is dat je ontdekkingsreiziger Bruce, die uit tv-commercials van CoolBest tegenkomt en in de prijzen valt! Je kunt elke dag prijzen winnen, wat dacht je bijvoorbeeld van een wereldreis?

Advertorial

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: