Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Nr. 66 Babi Pangang, Papatje Joppie of Mango Red Chilli?

Eerder dit jaar riep Lay’s Nederland op om een nieuwe chipssmaak te verzinnen. In totaal waren er ruim 650.000 inzendingen waarvan nu drie finalisten zijn gekozen. De drie smaken die inmiddels in de winkels liggen zijn Nr. 66 Babi Pangang, Papatje Joppie en Mango Red Chilli. Elke smaak heeft ondertussen al wat fans gekregen zoals je kunt zien bij de supportersfeed op lays.nl en op Youtube. De smaak met de meeste stemmen zal in 2011 Lay’s Limited Edition in de winkels te liggen. Dus wil je volgend jaar ook nog van jouw favoriete smaak genieten? Stem dan nu via lays.nl. Onder de stemmers zal een MINI, Clubman Limited Editon worden verloot.


Advertorial

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: