Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Humor

Inpakken en wegwezen

Exclusief voor alle Belgische studenten: hoe pak ik mijn koffers? Het filmpje verzenden, is een ludiek idee van de vliegtuigmaatschappij Ryanair. Ze hebben het filmpje naar alle Belgische universiteiten gestuurd met de vraag om dit aan het lessenpakket toe te voegen. Ryanair is tot het versturen van dit filmpje overgegaan nadat er vorige week heel wat commotie was ontstaan toen verschillende Belgische studenten extra moesten betalen toen hun bagage meer woog dan toegelaten. Bovendien geven ze ook instructies over veiligheid aan boord en hoe zich gedragen op hotel omdat de studenten het ook te bont hadden gemaakt in het hotel en op het vliegtuig.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Humor

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top