Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cool

L.A. Noire Trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen van de game die het in 2011 moet gaan maken. De game, L.A. Noire is een game die je op de Playstation 360 en Xbox 360 kan spelen. De game is een duistere detectivethriller in de klassieke “film noir” periode, een periode die zich in Los Angeles kenmerkt als naoorlogse periode en toevluchtsoord voor gelukszoekers, jazzmuzikanten en corruptie en misdaad. In de game speel je Cole Phelps die op jacht is naar seriemoordenaars, drugsbaronnen en corrupte agenten, kortom genoeg actie en hersenkrakers in één game! L.A. Noire ligt vanaf 20 mei in de winkels, meer informatie over de game vind je hier.

Continue Reading

More in Cool

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top