Connect with us

Nieuws.org

De oudste man ter wereld

Nieuws

De oudste man ter wereld

Is deze man de oudste persoon op de wereld? Hij beweert zelf van wel en zegt dat hij 121 jaar oud is. Het Guinness Book of World Records wil echter enkel mensen en hun leeftijd erkennen als ze een origineel geboortecertificaat hebben en als ze ook kunnen bewijzen dat hij het echt is. Er bestaat wel een document waarop staat dat hij 1890 geboren is, maar de rest van het archief is verwoest door een brand.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top