Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Is jouw look stoer, elegant, cool of sexy?

Scheren is meer dan een dagelijks ritueel, de ene vrouw houdt van lekker geschoren kop bij een man. Maar de ander ziet het daarentegen wel zitten om een kerel te hebben die anders is en het lef heeft om een coole stoere look te hebben. Een blik op de hotste acteurs, muzikanten en atleten en het is duidelijk dat een trendy getrimde baard je look net even dat beetje extra geeft.

cruZer face
Met de veelzijdige alles-in-één Braun scheerapparaten is het makkelijker dan ooit om te laten zien wie je bent.(link naar website). De cruZer face zorgt voor die opvallende, unieke baardjes. Een drie-in-één shaver, styler en trimmer om vorm te geven aan de stijl waar jij voor gaat, van een glad scheerresultaat tot een keurig verzorgde stoppel- baard met scherp getekende contouren. Voor meer informatie of om het direct te kopen ga je naar de cruZer website.

Advertorial

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: