Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Kristen Bell, Sexiest Woman Alive?

In Hollywood kennen ze haar allemaal, daar is ze inmiddels één van de meest geliefdste actrices. Voor de duidelijkheid, we hebben het hier over de sexy Kristen Bell. In Nederland zullen sommige mannen haar nog niet 1,2,3 kennen, maar het zal ook niet lang meer duren voordat elke man verliefd op haar is.

Kristen speelt het vriendinnetje van Dax Shepard in de nieuw actie komedie Hit & Run. Dax Shepard, die je misschien wel kent van Punk’d, is ook in het echte leven het vriendje van Bell. Dax regisseert en acteert naast Hollywood’s sixpack, Bradley Cooper (The Hangover) in Hit & Run. Maar goed, we hebben het hier over Bell en niet over het beest.

Kristen is in Amerika onder andere bekend geworden door de tv-serie Veronica Mars, waarin ze een sexy detective speelde. In 2006 wordt ze dan ook door Maxim benoemd tot ‘TV’s Sexiest Criminal Investigator’. Dit is zeker niet de enige ‘Sexiest’ lijst waar deze blonde schone op is verschenen. Oh nee, in 2007 is deze dierenliefhebster benoemd tot ‘World’s Sexiest Vegetarian’. Zijn we al jaloers op boyfriend Dax? Nee, nog niet? Dan zeker na dit feitje. Ooit heeft ze in een interview verteld dat ze bijna nooit kleren draagt als ze alleen thuis is. Ze doet niets liever dan naakt haar ontbijtje maken! Dax, you lucky bastard!

En dan doen we er met de volgende scene, uit de film Hit & Run, nog een schepje boven op. Kristen in actie, net voor haar ontbijt…
We kunnen Kristen vanaf 23 augustus zien schitteren op het witte doek in Hit & Run. Bekijk hier alvast de trailer!


YouTube Direkt
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: