Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Nieuwe film Populaire: ultieme feel good in de bruisende fifties

Ratelende typmachines, wespentailles en ouderwetse romantiek: dat zijn de ingredienten voor de vrolijke Franse film Populaire, die vanaf 29 november in de bioscoop te zien is. De 21-jarige Rose Pamphyle (Déborah François) is verloofd en lijkt voorbestemd voor een oersaai huisvrouwenbestaan. Rose heeft echter een andere toekomst voor ogen: ze reist af naar Lisieux voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek met de knappe manager Louis Échard (Romain Duris) verloopt dramatisch voor Rose, totdat ze laat zien hoe ongelooflijk snel ze kan typen. Louis belooft haar de baan op één voorwaarde: dat Rose mee doet aan typewedstrijden en dat hij haar coach mag zijn. Samen werken ze keihard, maar heeft Rose het wel in zich om de allersnelste typiste van de wereld te worden? Of spelen haar gevoelens voor Louis haar parten?
Bekijk hier alvast de trailer.
YouTube Direkt

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top