Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Ga jij de uitdaging aan?

Wil je niet van 9 tot 5 op kantoor zitten, maar er vol tegenaan? Bedenk dan eens of jij zou passen in de militaire wereld. Infanterist. Je moet het maar kunnen. Benieuwd of jij in het team past? Schrijf je dan nú in voor de Open Dagen Infanterie en ervaar zelf wat het werken bij de Infanterie zo bijzonder maakt! Kan het team op je rekenen? Het werk van een infanterist vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus.

Advertorial

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: