Connect with us

Nieuws.org

Only God Forgives

Films

Only God Forgives

Vanaf 13 juni in de bioscoop Only God Forgives is een misdaadthriller waarin een agent en een gangster het tegen elkaar moeten opnemen. Julian (Ryan Gosling) en zijn broer Billy (Tom Burke) runnen een boksclub in Bangkok, welke dient als dekmantel voor een drugsoperatie. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Jenna (Kristin Scott Thomas) naar Bangkok en zint op wraak. Julian gaat op zoek naar de moordenaar en komt terecht in een bloederige spiraal van woede, verraad en wraak. Uiteindelijk moet hij het opnemen tegen een beruchte Thaise agent, die ook wel ‘Engel van Wraak’ wordt genoemd…YouTube Direkt

Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Films

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top