Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Commercial

Smaakbattle

De smaakbattle tussen de jongens en de meiden bij Dubbelfrisss is losgebarsten. Er zijn twee nieuwe smaken ontwikkeld: Berry Burst (mannen) en Hippe Peer + Happy Kiwi (Vrouwen). De smaak die de wint zal in de schappen blijven staan, de andere zal uit de schappen worden gehaald. De eerste challenge was om een pak Dubbelfrisss zo hoog mogelijk te krijgen en hoewel beide partijen het goed hebben gedaan hadden ze het best wat hoger kunnen zoeken! Maar goed, de mannen zijn sowieso beter dan de vrouwen, dus stem hier op #TeamBoysss

advertorial


YouTube Direkt
YouTube Direkt
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Commercial

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: