Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cool

Playmobil, een kijkje in de keuken

Playmobil bestaat alweer 40 jaar. En al die tijd is het een doorslaand succes, generatie op generatie blijft Playmobil kopen.  Jij hebt als kind vast ook wel die geinige plastic poppetjes in je knuistjes gehouden en er uren mee gespeeld. En wie hoopte er niet om op pakjesavond het Playmobil piratenschip aan te treffen in de zak van Sinterklaas?

Heb je je wel eens afgevraagd hoe ze worden gemaakt al die vrolijke mannetjes, dieren en objecten? In dit leuke filmpje krijg je en kijkje in de keuken van de Duitse speelgoedfabrikant. Je ziet wat er allemaal gebeurt in de fabriek waar tot nu toe al 2,7 miljard plastic figuurtjes van de loopband zijn komen rollen. En ze stampen lekker door in die fabriek in Malta, inmiddels worden er daar elke seconde meer Playmobil-poppetjes gemaakt dan dat er mensen op de wereld worden geboren!

 

advertorial


YouTube Direkt
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Cool

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: