Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Humor

Wat ga jij doen op Zaterdag 31 januari 2015?

sneeuw9Sneeuwpoppen maken natuurlijk! Momenteel vallen er heleboel sneeuwvlokken op Nederlandse autosnelwegen waar auto`s glibberend alle kanten op schieten en de Nederlandse spoorwegen keihard weer falen met uitvallende dienstregelingen, Gegijzelde NOS journaal spreekt zelfs van een overvallende apocalypse, Maar jij gaat natuurlijk sneeuwpoppen maken, Dus stop jouw mobieltje nu weg en trek je snowboots aan en ga een pop maken wat zelfs onderstaande foto`s overtreft! Succes…. Tweets met foto`s kunnen naar @funzinenl  met hashtag #Sneeuwfun

sneeuw6

sneeuw7

sneeuw8

sneeuw9

sneeuw10

sneeuw11

sneeuw12

sneeuw13

sneeuw14

sneeuw1

sneeuw2

sneeuw3

sneeuw4

sneeuw5

More in Humor

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: