Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Kristina Basham

Onze tweede Instababe is de Russische Kristina Basham. Deze 27-jarige babe woont momenteel in de Verenigde Staten of Amerika. Deze schoonheid verdiend haar geld als model en besteed vooral haar vrije tijd aan de wereld rondreizen. Ze heeft een aardig portfolio en is niet de beroerdste, ze reist namelijk overal naartoe van waar uit de wereld je ook gebruik wilt maken van haar diensten. Kristina Basham heeft op Instagram maar liefst 910k volgers op moment van schrijven. De foto’s die wij hebben geselecteerd zijn  het bewijs waarom deze Russische een Instababe is!

Een foto die is geplaatst door Kristina Basham (@kristinabasham) op

Een foto die is geplaatst door Kristina Basham (@kristinabasham) op

Een foto die is geplaatst door Kristina Basham (@kristinabasham) op

Een foto die is geplaatst door Kristina Basham (@kristinabasham) op

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: