Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Zakkenroller heeft pech

KEULEN – Een zakkenroller op het centraal station van het Duitse Keulen had donderdag pech. Zijn slachtoffer bleek namelijk een politieman die op weg was naar zijn werk maar meteen aan de slag kon.

De politieman had op een bank op het perron even de ogen gesloten in afwachting van zijn trein naar Frankfurt. Met zijn jas over zijn schouders gehangen was hij volgens Duitse media niet herkenbaar als politieman.

Een 37-jarige Roemeen dacht dat de politieman sliep en probeerde de portemonnee uit de broekzak van de man te rollen. Die sprak hem echter aan waarna de Roemeen de rails op vluchtte. Hij werd later door collega’s van de politieman en medewerkers van de Duitse spoorwegen gepakt.

ANP BuzzO

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top