Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Zoey Ivory is nieuwe Miss Nederland

Afgelopen Maandag kreeg Zoey Ivory van der Koelen uit Almere haar fel begeerde titel. Zoey is voor dit jaar uitgeroepen tot Miss Nederland 2016 en gezien haar Instagramprofiel vinden wij dat helemaal geen verkeerde gedachte van de jury. Check haar Instagram account hier en een Facebookprofiel hebben wij ook op kunnen snorren, check hier.

With my amazing parents ?❤️ #lovethemsomuch #MissNederland2016 •• • ? by: Paul Ridderhof

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

Vandaag sta ik #aunaturel in het #NRC en geef ik mijn mening over #beauty en het #schoonheidsideaal dat bestaat. ✨ (We staan zelfs op de voorpagina, hoe tof ?) Bedankt Joke Mat ? voor een heel interessant gesprek! #MissNederland @finalistenmissnederland Wil je het artikel online lezen? Ga naar mijn publieke #Facebook pagina ZOEY IVORY. ?

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

Continue Reading

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: