Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Agent gaat op foto met lijk, sociale media is boos

Op de sociale media is de bom gebarsten onder de Amerikanen, een agent uit Missouri is nu het pispaaltje.

De agent ging af op een melding met zijn collega, hij trof een levenloze lichaam aan in een huis in St. Louis. De agent probeerde lollig te doen met een duim omhoog, terwijl hij met zijn hand het arm van de overledene jongen omhoog hield, daarop maakte zijn collega een foto van de dienstdoende agent en het lijk. Dit meldt de Amerikaanse nieuwszender KMOV op hun site. De reacties op de sociale media zijn niet helemaal mals en er wordt gevraagd om ontslag voor de agent. De politie van St. Louis doet nu een onderzoek naar het incident.

More in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: