Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Agent wiegt opgesloten baby in slaap

OFFENBACH – Hoe krijg je een huilende baby rustig? Door te wiegen. Een politieagent in de Duitse stad Offenbach zag zich geconfronteerd met het hartverscheurende gehuil van een baby in een afgesloten auto. Er was maar één mogelijkheid: de agent wiegde de hele auto. De baby viel in slaap.

De dertigjarige moeder van het kind wilde iets uit de kofferbak halen toen het portier van de auto in het slot viel met de sleutel nog in het contact. Juist toen begon haar kind te huilen. De vrouw kon niet naar huis om de reservesleutel op te halen, want haar huissleutel lag nog in de auto. Een agent bewoog de kleine Volkswagen met succes ritmisch op en neer totdat de brandweer kwam om de auto open te breken, zo melden lokale media.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top