Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Albert Heijn klant moet cel in vanwege zelfscanfout

Vorige week vrijdag deed een veertigjarige vrouw haar boodschappen bij de supermarkt van A.H, daarbij gebruikte zij de Appie app op haar mobiel dat barcodes van producten kan scannen. Bij de kassa aangekomen wilde ze gaan betalen, toen werd ze uitgekozen voor een zogeheten steekproef en/of routinecontrole door een winkelmedewerker. Hierbij bleek dat een paar artikelen niet goed gescand waren.

Vervolgens moest de vrouw met de manager van het filiaal mee naar achter en werd gezegd, dat er aangifte van winkeldiefstal gedaan zou worden, ondanks protesten van de winkelende vrouw, ze had niet eerder meegemaakt dat er fouten werden gemaakt met de zelfhulp-scan App. Toch werd de verdachte meegenomen door de politie, op het bureau had zij een verhoring van ruim vier uur en haar vingerafdrukken werden afgenomen

Betreffende producten die niet goed gescand waren 2 x Biologische chips 1,49, 1 x zure room 0,49 en 1 x guacamole van 2,55 Euro

De verdachte heeft een jaar lang gebiedsverbod gekregen van de politie. Albert Heijn kon niet reageren omdat het onderzoek nog bezig is.

Lees hier het verhaal van Suzanne van Tiel.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top