Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Anna Nooshin misschien voor Playboy?

Modegirl openhartig in geheugentest

Een interview met Anna Nooshin! Youtubekanaal Concentrate bevraagt diverse bekende Nederlanders, maar dan met behulp van een leugendetector. Maar de jongens en meisjes van de populaire YT kanaal zijn echt niet zo lief en vragen aan Anna hele intieme vragen.

Anna Nooshin deed laatst nog mee aan Expeditie Robinson, komt regelmatig over de vloer bij Hunkem√∂ller of foto`s te schieten, droomt van ’n heet avontuurtje met Katja Schuurman. Ja! Katja! Dat was 1 van de vragen die er gesteld werd, maar een leugendetector blijkt ook een goed middel om achter te komen of Anna Nooshin in haar blootje voor de grote Playboy wilt poseren! Luister maar eens naar mooie Anna in het filmpje hier onder!

Ook lezen! Fajah Lourens gaat binnenkort ook bloot! maar voor welk blootblaadje?

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: