Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

‘DENK gebruikt anti-racisme reclame UEFA’.

Jongerenbeweging van Denk, de Oppositie heeft een video gelanceerd waarin Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk, Farid Azarkan & Sylvana Simons “nee” tegen racisme uitroepen. De reclamevideo is vooral bekend als anti-racisme reclame dat FIFA altijd uitzendt vooraf en in de pauze van Champions league wedstrijden, in de video zelf spreken topvoetballers zoals Lionel Messi en Ronaldo zich uit tegen racisme. Nu heeft Jongerenbeweging Oppositie zitten knippen en plakken in de video van Fifa en hun eigen woordvoerders erin geplakt en op hun Facebook-kanaal geplaatst.

Afgelopen zondag heeft het Rode kruis ook ‘n video gelanceerd met meningen van allochtonen. ​​​​​​​Bekijk de video hier in de week van respect..

More in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: