Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Instagram gaat Snapchat achterna met live-video

Populaire fotodienst Instagram brengt komende week twee nieuwe functies uit voor de foto-app. Gebruikers van de sociale website kunnen straks live videos delen op hun account en kunnen ook direct foto`s en filmpjes doorsturen naar andere gebruikers.

Toch verdwijnt een live-video nadat een opname is gestopt, in tegenstelling tot Facebook, blijft een live filmpje op Instagram niet bestaan. De fotodienst wordt hiermee een indirecte concurrent voor onder jongeren populaire Snapchat. Op Facebook blijven de live-videos wel op de servers staan, om waarschijnlijk niet te concurreren met Instagram wat zelf van Facebook is.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: